Lange en volle wimpers bij schoonheidssalon Face and Bodycare

Wimperextentions

Iedere ochtend is het een strijd met uw wimperkrultang en mascara om uw wimpers zo lang en zo vol mogelijk te krijgen. Het kan frustrerend werken als uw wimpers lastig in model te krijgen zijn. Daar is nu een oplossing voor: Wimperextensions! Deze zijn te vergelijken met hairextensions, alleen zijn de extensions nu speciaal gemaakt voor uw wimpers. Na deze behandeling kunnen uw krultang en mascara de kast in. Het effect van wimperextensions moet u eigenlijk met eigen ogen zien of zelf ervaren. Het ziet er heel natuurlijk en mooi uit. Alsof u gezegend bent met lange wimpers of een wondermascara hebt gebruikt. Begint u eenmaal aan wimperextensions, dan wilt u eigenlijk niet meer zonder deze glamorous look.

Werkwijze wimperextentions We bevestigen de wimperextensions aan uw natuurlijke wimpers met een speciale bonder (zonder formaldehyde). Die blijft zacht en flexibel en veroorzaakt beslist geen schade aan de natuurlijke wimper. Het haartje is meestal dikker bij het begin en wordt dunner in het puntje. De haartjes hebben een bepaalde krul, waardoor uw wimpers mooi gekruld zijn en niet recht naar voren staan. We creëren een natuurlijk effect, anders dan bij nepwimpers. Perfect Eyelash werkt uitsluitend met goed opgeleide professionals. U ziet geen aanhechting, omdat de extensions niet op de huid worden geplakt, maar op uw eigen wimperharen.

De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers is ongeveer 60 minuten. Een opvul- behandeling duurt gemiddeld 30 minuten. Wij werken uitsluitend met wimperextensions die zeer zacht en praktisch gewichtsloos zijn. Ze hebben een mooie krul, waarbij u keuze heeft uit diverse krullen). Veel salons werken met synthetische wimpers. Bij Perfect Eyelash werken we met echte zijden wimpers, waardoor u een veel natuurlijker effect krijgt!

Uw eigen wimpers hebben een groeicyclus en vernieuwen zich ongeveer één keer in de twee maanden. Een wimperextension blijft dus één tot drie maanden zitten. Afhankelijk van iemands persoonlijke haargroeicyclys kan dit enkele weken variëren. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij om iedere drie tot vier weken een opvulbehandeling te nemen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een wimperextensions behandeling eenmalig te laten doen. Bijvoorbeeld als u op vakantie gaat, een trouwerij of een ander belangrijk feest hebt.

 

Wimperextensions (stukjes)

behandeling

omschrijving

prijs

Nieuwe set

Opvullen

Verwijderen

Verwijderen


Binnen 4 weken

In combinatie met nieuwe set

€ 27,50

€ 13,75

€ 10,00

€ 5,00

Lash volume lifting Lash Volume Lifting, kortweg LVL, is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara. Perfect Eyelash past deze wimperbehandeling toe om uw natuurlijke wimpers te liften. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent-behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt.We maken namelijk gebruik van siliconenpads, waarmee we de wimpers vanaf de wortel liften. De vorm blijft minimaal zes tot negen weken behouden.
Lash volume lifting

behandeling

omschrijving

prijs

Lash volume lifting

 

Lash volume lifting

Geeft volume en een mooie krul
aan natuurlijke wimpers.

In combinatie met verven

€ 50,00

 

€ 57,50

HD BrowSculpting Mooi gemodelleerde wenkbrauwen geven een gezicht net die extra uitstraling. Niet gek dat wenkbrauwen stylen een enorme trend aan het worden is. HD Brow Sculpting is dé actuele methode om ‘perfect brows’ te realiseren! Wenkbrauwen vormen het frame van ieders gezicht. Perfect Eyelash geeft ook uw wenkbrauwen de optimale vorm, zodat u er op uw best uitziet! Wenkbrauwlooks zijn trendgevoelig. Met behulp van HD Brow Sculpting kunt u steeds de laatste trends volgen. Een behandeling duurt ongeveer een uur. Met HD Brow Sculpting gaan wij uit van uw natuurlijke wenkbrauwvorm en geven uw wenkbrauwen een vollere look en een perfecte styling. Perfect Eyelash zorgt ervoor dat de wenkbrauwvorm past bij uw gezichtsvorm.
Ontharen van oksel via een IPL behandeling van Face and Bodycare uit Helmond
HD BrowSculpting

behandeling

omschrijving

prijs

HD BrowSculpting

Semi permanente wenkbrauw behandeling,
inclusief epileren.

€ 35,00

Sculpting producten Met behulp van een sculpting mix, heldere vloeibare gels, brengen wij haarlijntjes aan op de plekken waar u extra wenkbrauwhaartjes wilt. Door het gebruik van verschillende kleuren poeders (blond, lichtbruin, bruin etc.) kunnen wij verschillende kleuren wenkbrauwen creëren, afgestemd op de wens van de klant. Perfect Eyelash gebruikt de kwaliteitsproducten van Perfect Brow.
Privacyverklaring
Linda Meulendijks, schoonheidsspecialiste

Toermalijnstraat 5, 5706 DV Helmond,

Tel. (0492) 542217 of mobiel 06 27301457

© Copyright 2000 - Schoonheidssalon Face and Bodycare | Linda Meulendijks, schoonheidsspecialiste