Definitief onharen met een IPL behandeling van Face and Bodycare

Je huid bevat van nature hyaluronzuur, welke je huid hydrateert en beschermt. Het houdt je huid dus soepel en elastisch. Rond je dertigste neemt je huid in elasticiteit af. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Bijvoorbeeld door te roken, luchtvervuiling, hormoonafname en beschadiging door de zon. Je lippen worden daardoor steeds smaller en krijgen meer rimpeltjes. Door weer hyaluronzuur in de huid te brengen word de huid weer strakker en de lippen voller.

Je huid wordt weerstrakker en je lippen voller

Een behandeling met een hyaluron pen is een filler behandeling zonder naald. De pen behandelt lippen, rimpels, rokerslijntjes, neus-lippen plooi en marionetlijntjes snel en zonder pijn. De hyaluron pen werkt op basis van hoge luchtdruk. Hierdoor wordt het hyaluronzuur mooi en gelijkmatig onderhuids verdeeld.

Wat kan ik verwachten van een hyaluron behandeling?

Een hyaluron behandeling is snel en eenvoudig. Het neemt slechts 30 tot 60 minuten in beslag, afhankelijk van welke delen van het gezicht worden behandeld. Met een naaldloze hyaluron pen wordt de vloeistof onder het huidoppervlak ingebracht en is redelijk pijnloos. Het effect is na de behandeling direct zichtbaar en houdt ongeveer 4 tot 6 maanden aan, afhankelijk van de hoeveelheid die u bij een behandeling laat inbrengen.

 

Let wel dat je na een filler behandeling geen alcohol of warme dranken mag drinken. Daarnaast mag je ook de eerste 78 uur niet in de zon of onder de zonnebank. Een advies is om het eerste uur geen make-up of crème te gebruiken. Het effect blijft ongeveer 4 maanden behouden en kan verlengd worden met een nieuwe behandeling.

Hyaluron behandelingen

behandeling

prijs

HOEVEELHEID

Hyaluron behandeling

Hyaluron behandeling

Hyaluron behandeling

Hyaluron behandeling

€ 95,00

€ 179,00

€ 215,00

€ 250,00

0,5 ml

1,0 ml

1,5 ml

2,0 ml

Wat zijn lip fillers?

Lip fillers zijn vandaag de dag toch wel een populair onderwerp. Het zal u niet ontgaan zijn dat heel wat bekende Nederlanders opeens met volle lippen ten tonele verschenen. U raadt het al lip fillers. Een behandeling lip fillers met een hyaluron pen is snel en pijnloos. Het resultaat is vrijwel direct zichtbaar. Vandaag de dag zijn goede lip vullers gemaakt van hyaluron zuur dit is een stofje wat van nature in het lichaam voorkomt. Het is een veel gebruikt middel in de beauty industrie omdat het 1000 x zijn eigen gewicht aan water kan vasthouden. In een crème verwerkt kan hyaluron zuur niet doen waar het goed in is omdat het simpel weg niet op de plek van bestemming komt. Er zijn merken die laag gedoseerde molucaire hyaluron zuur gebruiken om de crème dieper in de huid te laten penetreren vaak zonder effect. Hier komt de hyaluron pen om de hoek kijken.

De hyaluron zuur die in de lip fillers wordt gebruikt is een stof die in ons eigen lichaam voorkomt. Deze stof neemt af met het ouder worden. Wanneer men een shot met de hyaluron pen krijgt wordt de hyaluron zuur op een natuurlijke manier door het lichaam afgebroken. De stof zal uiteindelijk het lichaam verlaten. Het is dus niet zo dat de stof blijvend in het lichaam zit. Dit is eerlijk gezegd toch wel een geruststellende gedachte. Lip fillers worden ook voor andere doeleinden gebruikt zoals: rimpels, volume in de wangen en marionetten lijntjes. Wanneer u last heeft van de net genoemde verschijnselen dan weet u nu wat u kunt proberen. Het resultaat is direct zichtbaar.

 

Is een behandeling van hyaluron pijnlijk?

Men voelt hier weinig tot niets van. Mensen geven aan dat het gevoel lijkt op een elastiekje wat tegen de huid aan komt. Waar het op neer komt is dat dit een niet-invasieve manier van behandelen is. Dit wil zeggen dat men de huid niet hoeft binnen te dringen met een naald.  De pen werkt op basis van het “silent shot” (stil schot) systeem. De hyaluron wordt in de huid geschoten d.m.v luchtdruk. Naast het silent shot effect is een ander eigenschap dat de hyaluron mooi onderhuids verdeeld wordt. Dit komt door het spray effect ook wel het sproei effect genoemd. Door dit systeem hoeft de huid niet gemasseerd te worden en ervaart u geen bobbels onder de huid. Ik werk met topkwaliteit hyaluron zuur.

Een fillerbehandeling waar gebruikt
wordt gemaakt van een naald.

Een hyaluron behandeling met hyaluron pen.

Privacyverklaring
Linda Meulendijks, schoonheidsspecialiste

Toermalijnstraat 5, 5706 DV Helmond,

Tel. (0492) 542217 of mobiel 06 27301457

© Copyright 2000 - Schoonheidssalon Face and Bodycare | Linda Meulendijks, schoonheidsspecialiste